به گزارش شهرآرانیوز، تیمهای اینتر و بارسلونا در دور برگشت نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا، سهشنبهشب، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در ورزشگاه سنسیرو به مصاف یکدیگر میروند.
دیدار رفت دو تیم در ورزشگاه خانگی بارسلون با تساوی پرهیجان و پرگل ۳ بر ۳ به پایان رسید.
پیش از آغاز این دیدار، گزارشات حاکی از تداوم مصدومیت مارتینز و ازدستدادن دیدار حساس تیمش برابر بارسا بود. مارتینز در ابتدای نیمه دوم بازی رفت مصدوم شد و جای خود را به مهدی طارمی، ستاره تیم ملی کشورمان داد. نمایش خوب طارمی در نیمه دوم آن دیدار، احتمال فیکسشدن او در این بازی را نیز افزایش داد تا بتواند جای خالی مارتینز را پر کند، اما امشب اینتر برخلاف شایعات با زوج مارتینز و تورام در خط حمله بهمصاف بارسا میرود و طارمی از روی نیمکت کار خود را دنبال میکند.
اینزاگی در این دیدار از زومر، بیسک، آچربی، باستونی، دومفریس، بارلا، چالهاناوغلو، میختاریان، دیمارکو، لائوتارو، تورام در ترکیب ابتدایی تیم خود استفاده کرده است.
هانسی فلیک نیز از شزنی، مارتین، کوبارسی، مارتینز، گارسیا، پدری، دییونگ، اولمو، یامال، رافینیا، تورس در ترکیب ابتدایی خود استفاده کرده است.